Вкусна кухня и приятна атмосфера в Боровец | Ресторант Балкани

Вкусна кухня и приятна атмосфера в Боровец | Ресторант Балкани

Ресторант Балкани е едно от предпочитаните места за питателно похапване, в красивото курортно градче Боровец. Ако сте избрали Боровец за Вашата почивка, не пропускайте да посетите ресторант Балкани.

Заведението впечатлява своите посетители с невероятна обстановка, уют, вкусна храна, вежливо обслужване и достъпни цени. Кухнята е сърдечният мускул на всеки ресторант, а тази в Балкани е повече от безупречна. В нея се използват само висококачествени продукти с доказан произход.

Ресторант Балкани предлага на своите клиенти, не само неустоими ястия, но и отношение, което ще ви очарова дотолкова, че да нямате търпение, да посетите заведението отново.

Готвачите на ресторант Балкани препоръчват на своите гости да опитат някои от специалитетите на заведението, приготвени според дългогодишните традиции на българската кухня. Те подбират продуктите, които използват с изключително внимание, за да са сигурни, че предлагат на клиентите си само най-пресните и качествени продукти на пазара.

В богатото им менюто ще намерите изключителни кулинарни изкушения, като чеверме по автентична рецепта, барбекю, специалитети от месо, вегетариански предложения, традиционни и екзотични салата и още много други.

Живата музика, приятната атмосфера и ароматната храна могат направят специалните поводи незабравими. Не се колебайте да се свържете със заведението на посочените телефони, за да обсъдите организацията на своя празник – рожден ден, годеж, сватба, кръщене или просто да направите резервация за една уютна вечеря в планината.

Контакти:

Боровец

+359 878 55 15 48

Виж също

thumbnail
hover

Заведение с вкусна кухня в Кюстендил...

Friends Bar&Grill се намира в град Кюстендил и предлага на своите клиенти уютна об...

thumbnail
hover

Вкусна храна, уютна обстановка и музика...

Търсите заведение с жива музика и вкусна кухня в град Габрово! Изберете меха...

thumbnail
hover

Вкусна храна и отлично обслужване в...

Бар и Грил Естел се намира в столичния квартал Горубляне и предлага на своит...

Остави коментар