Топ 5 на най-вкусните мезета за бира

Топ 5 на най-вкусните мезета за бира

Бирата е една от най-често консумираните напитки от мъже и жени у нас и по света. Това е и причината да се произвежда и предлага толкова богато разнообразие от видове за всеки вкус и сезон. Още по-добре се получава, когато консумирате любимото пиво с подходящо мезе и в добра компания.

Популярната бирария Маки в гр. Сливен предлага неограничен избор от български и вносни бутилирани и наливни бири и разнообразни изкушения за хапване. Със своята модерна и уютна обстановка, бирарията предразполага гостите си да се събират и забавляват с или без повод. Това е раят за любителите на пенливата напитка, където всеки път могат да опитват различна светла, тъмна, високо или слабо газирана, алкохолна или безалкохолна бира. Но удоволствието се удвоява, когато си поръчате деликатес, приготвен от заведението. Това може да бъде както предястие или ястие от българската, така и от италианската или китайската кухня. Заведението приготвя подбрани специалитети от зеленчуци, барбекю, гювечета или рибни вкусотии както на място, така и по поръчка с доставка.

Вижте кои са топ 5 на най-поръчваните храни за бира, според бирария Маки.

Запеканките

Безспорно запеканките с картофи, бекон и сметана, гъби или други зеленчуци са едно от предпочитаните ястия, защото са топли, вкусни, хранителни и приготвени здравословно. С тях бирата е по-пивка, особено ако са щедро овкусени с ароматни подправки.

Панирани хапки

Когато сте в голяма компания и искате да похапвате нещо малко и апетитно, най-добре е да изберете изкусителни хапки в хрупкава панировка. Те могат да бъдат направени от сирене, кашкавал, топено сирене, пилешко месо, маслини, лучени кръгчета или да си поръчате голямо плато с хапки асорти и да опитате различен микс по избор. Колкото по-приятна и весела е компанията, толкова повече пиво с радост ще се „разлее“ на масата.

Пица

Царицата на италианската кухня се съчетава отлично с пенливата напитка. Колкото по-сочна и богата е плънката на пицата, толкова по-студена и освежаваща ще е бирата. Може да споделите парче с любим човек, да си изберете семейна пица за малки и големи или голяма парти пица за приятели, и разбира се, доволно количество пиво за всеки вкус.

Рибни специалитети

Няма почитател на бирата, който да не я е опивал с вкусна пържена риба и да не се съгласи, че това наистина е неочаквано добра комбинация. Независимо дали ще изберете цацата като класика в жанра, сафрид, кая, шаран или акула, резултатът ще бъде изключително ястие и уникална напитка. Вкус, който трябва честичко да се репетира.

Барбекю или скара

Бирата винаги върви най-добре с приготвени на скара или изпечени на барбекю вурстчета, наденички, кюфтенца, кебабчета, шишчета, ребърца или други месни и зеленчукови деликатеси. Ако случаят се комбинира с гледане на важен мач, със сигурност емоциите и наздравиците няма да секнат дълго време.

Клиентите на бирария Маки с радост прекарват там всяко свободно време за срещи с близки и приятели и препоръчват мястото заради неговата свежа обстановка, любезно и усмихнато обслужване и отлична интернационална кухня.

Виж също

thumbnail
hover

Заведение с вкусна кухня в Кюстендил...

Friends Bar&Grill се намира в град Кюстендил и предлага на своите клиенти уютна об...

thumbnail
hover

Вкусна храна, уютна обстановка и музика...

Търсите заведение с жива музика и вкусна кухня в град Габрово! Изберете меха...

thumbnail
hover

Вкусна храна и отлично обслужване в...

Бар и Грил Естел се намира в столичния квартал Горубляне и предлага на своит...

Остави коментар